top of page
Indira Sebo och kollega Nadja utstrålar framtidstjänsla och professionalitet sittandes vid en dator tillsammans, båda tittar in i kameran.

Det här är vi

Vi vill hjälpa dig att uppfylla dina drömmar. Det gör vi genom att optimera siffror. Att skapa magi med siffror handlar om att förstå och använda siffrorna på ett strategiskt sätt för att fatta kloka beslut, effektivisera resursanvändningen och driva företaget till framgång.

Våra värderingar guidar oss.

våra värderingar

En sund och hållbar ekonomi är avgörande för att ett företag ska vara framgångsrikt. För oss handlar det om tre grundfaktorer som behöver lira ihop, där alla är beroende av varandra. Balans, kvalitet och samarbete är våra ledord i allt vi gör. 

BALANS

Balans i ekonomin är mer än att ha balans mellan intäkter och kostnader. Då vi värdesätter familjelivet och våra barn högt strävar vi alltid efter balans i företagandet och livet. Det handlar om att skapa en arbetsmiljö där vi har tid för återhämtning, familj, hälsa och personliga intressen. Lyckas vi alltid, nej. Vi är också människor. Men vi eftersträvar balans dagligen.

Kvalitet

Kvalitet är viktigt för oss i vårt arbete. Vi strävar alltid efter att upprätthålla hög kvalitet i alla aspekter av verksamheten, en för oss viktig strategi för att uppnå framgång och hållbarhet på lång sikt. Kvalitet är också starkt kopplat till effektivitet och lönsamhet. Genom att erbjuda tjänster av hög kvalitet skapar vi nöjda och lojala kunder.

samarbete

Ett bra samarbete är a och o för att uppnå bra resultat. För oss är det därför viktigt att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi nöjer oss inte med halvdant. Bäst resultat uppnår vi när vi arbetar tillsammans som ett team. Ett samarbete som bygger på god kommunikation och respekt, och en massa skratt.

Where dreams come true.

IMG_0028ny2.jpg

Indira Sebo

Indira Sebo startade sitt första företag 2013 med visionen om att kunna hjälpa människor och företag med det hon gör bäst. I samma veva fick hon sitt första barn och ville av den anledningen skapa ett liv där hon aldrig skulle missa en skolavslutning eller annat viktigt steg i sina barns utveckling. Hon ville vara en närvarande förälder, kunna leva på ett hållbart och balanserat sätt, och samtidigt bygga ett bolag där medarbetarna får känna samma sak. Där arbetet hjälper till att skapa livskvalitet.

Idag har hon skapat sig den livsstilen som hon en gång drömde om, och hon får hjälpa andra människor att utveckla sina företag och uppnå sina drömmar.

”Vi skapar relationer och blir en långsiktigt partner till våra kunder. En partner som du kan lita på och hänga med länge. Det är absolut det bästa med det här yrket."
– Indira Sebo, grundare

För ett bättre samhälle

Vi kanske inte är jättestora, men tar vi alla vårt ansvar gör vi skillnad. Varje år väljer vi ut några organisationer att stötta, för det är viktigt för oss att engagera oss i frågor som verkligen berör oss. I år går vårt stöd till: 

Nattvandrarna-sedan-1989-svart.png
AktivSkolaLogotypsvart.png
bottom of page